901 55 156 Bli oppringt

Markedsføring via e-post

Vi hjelper kundene våre med å skape effektive e-postmarkedsføringskampanjer ved å utvikle målrettede og attraktive e-postmeldinger som øker åpningsraten og konverteringsraten. Vi hjelper også med å bygge og vedlikeholde e-postlister, samt analysere resultatene for å måle suksessen til kampanjene.

E-postmarkedsføring er viktig fordi det gir en direkte linje til målgruppen din. Det gir deg mulighet til å nå ut til kundene dine på en personlig og relevant måte, samtidig som det gir deg mulighet til å måle effekten av markedsføringen din. Det er også en kostnadseffektiv metode for å nå ut til et stort antall mennesker samtidig. E-postmarkedsføring gir også mulighet for å bygge og vedlikeholde relasjoner med kunder, samt å øke kjennskap til merkevaren.

Vi har lang erfaring med e-postmarkedsføring og har god kjennskap til markedsføringsloven. Det betyr at vi sørger for at alle e-postkampanjene vi utvikler og sender ut, er i tråd med gjeldende regler og lover. Vi sørger også for å inkludere avmeldingslenker i alle e-postene vi sender ut, slik at mottakeren enkelt kan avmelde seg fra å motta flere e-poster fra oss. Vi tar også hensyn til personvern og sørger for at all informasjon om kundene våre behandles konfidensielt. Ved å følge markedsføringsloven sørger vi for at e-postkampanjene våre er effektive, samtidig som vi beskytter kundene våre mot spam.