901 55 156 Bli oppringt

Nettside og logo til Mesterbetong

Mesterbetong er et nystartet selskap basert i Bodø, med et sterkt fokus på å levere høykvalitets betong- og tømrertjenester til Bodø og omegn.

Bedrift etablererpakke

Mesterbetong valgte å gå for vår etablererpakke som inkluderer nettside, logodesign og visittkort. Fotograf Marthe Mølstre har fotografert ute på location - noe som har resultert i en stor bildebank med massevis av fine bilder som brukes på nettsiden og til markedsføring.

Skjermbilde som viser mobilvisningen av mesterbetong.no

Fremtidsrettet nettside-teknologi

Nettsiden er bygget på vårt nettsiderammeverk som er universelt utformet, raskt, sikkert og SEO-vennlig. Vårt egenutviklede publiseringssystem som følger leveransen er et perfekt verktøy for kunden til å administrere innhold på siden. Enkel innlegging av SEO-optimalisert innhold med OpenGraph, META-beskrivelser, META-stikkord og ALT-tekster er bare noen av mulighetene i vårt CMS.

Brukervennlighet, god kode, hastighet og SEO

Vi har laget siden i henhold til den grafiske profilen vi har designet, samtidig som vi har opprettholdt god kontrast og lesbarhet. Vi har skrevet tekster og sørget for at nettsiden er helt uten kodefeil i henhold til WCAG-standarden. At nettsiden er uten kodefeil er ekstremt viktig for nettsidens brukervennlighet, hastighet, skjermleserteknologier og indeksering i søkemotorer - og sist men ikke minst for å følge det lovpålagte regelverket for Universell utforming av IKT.

Skjermbilde som viser datamaskin visningen av mesterbetong.no

Logo og visuell identitet

Vi har designet logo, visittkort og en enkel grafisk profil til Mesterbetong. Logo og nettside er noe alle bedrifter bør ha på plass så tidlig som mulig i en etableringsfase.

Foto av Mesterbetong sine visittkort

Illustrasjon av Mesterbetong sin varebil med logo på døren

Foto som viser logoen til Mesterbetong på en gul arbeidsdress

Mesterbetong om Digitalt Byrå

Foto av Sturla Larsen, daglig leder i MesterbetongDigitalt Byrå har hjulpet vår nystartede bedrift med etablererpakken. Denne pakken inneholder universelt utformet hjemmeside, profesjonell logo og flotte visittkort. Dette er et meget kompetent byrå som oppriktig bryr seg om oss som kunder, og ønsker det beste for bedriften vår.

De har gjennom prosessen også bistått oss med andre ytelser, blant annet IT og foto. For vår del har det vært avgjørende og fordelaktig å kunne samhandle med en lokal aktør som yter høy grad av service og pålitelighet. De har ordnet alt, slik at vi har kunne konsentrert oss om det vi kan best.

Vi er meget fornøyde og anbefaler Digitalt Byrå på det sterkeste.

Sturla Larsen
Daglig leder i Mesterbetong

Se nettsiden til Mesterbetong (åpnes i ny fane)


Er du også interessert i nettside og logo?

Les mer om Bedrift etablererpakke

Book et videomøte med oss

Vi tar gjerne et videomøte og presenterer oss og våre tjenester.
Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.