901 55 156 Bli oppringt

Reisebrev fra Vietnam

Det er over en måned siden vi flyttet til Vietnam, dette er mitt første reisebrev.

Mitt navn er Marcus, jeg har jobbet hos Digitalt Byrå i ett år nå, men for mange av dere er det nok første gang dere hører om meg. En introduksjon av meg var på kalenderen hele fjoråret, men jobbene raste inn etter pandemien, og det ble egentlig aldri tid. 

Lanterner ved Linh Ung Pagoda

Jeg har en uendelig flott arbeidsgiver i Digitalt Byrå som lar meg jobbe fra hvor som helst, og for tiden er mitt hjem i Vietnam. Da Nang er en strandby, og den største byen i sentral-Vietnam. Her har vi varmt klima, lave levekostnader og en høy livskvalitet. Gjennomsnittstemperaturen i Da Nang ligger på rolige 26° året rundt. Nå ligger vi ganske nøyaktig på gjennomsnittet, men de neste månedene skal det bli varmere og varmere. 

Vietnam er et land som tiltrekker seg digitale nomader fra hele verden. Behagelig klima, kombinert med godt internett og lave levekostnader gjør Vietnam attraktivt for digitale nomader. Det er mange kaféer og kontorlandskaper med raskt internett, gode arbeidsforhold og svært god mat og kaffe.

De første to ukene våre her jobbet jeg litt overalt, en del på hotellrommet, men også litt på kaféer, kontorlandskaper og en del ute i sola. De siste tre ukene har jeg jobbet fra vår nye leilighet. Vi har en nydelig balkong ut mot byen, hvor sola står på fra rundt lunsj og helt til den går ned, og en liten etasje opp er taket med basseng, solstoler og alt som hører til. Her har vi også en egen nettverkslinje på 300/300mbit, som igjen gjør at det ikke er noen problemer med å jobbe på en server hjemme i Norge.

Bilde av balkongen vår i dagslys

Her blir vi en stund, sikkert i hvert fall til sommeren, tror vi. Hos oss kan planene endres over natten, men vi trives så godt at her blir vi nok til vi skal hjem i bryllup til sommeren. Hva som skjer etter det vet ingen, men vi skal nok ut på reise igjen relativt raskt.

Om du vil ha en nettside som er både universelt utformet, rask og med høy sikkerhet, som i tillegg er laget med kjærlighet og motivasjon fra Vietnam, ikke nøl med å ta kontakt. Vi tilbyr nettsider av høy kvalitet, digital markedsføring og alt grafisk arbeid du har behov for. Vi har over 30 års erfaring fra bransjen, og hjelper deg gjerne!

 

Kom i kontakt med oss her!

 
Portrett av Marcus Pettersen

Reisebrev av Marcus Pettersen
Webutvikler hos Digitalt Byrå