901 55 156 Bli oppringt

Arctic Lumi

Digitalt Byrå har tatt godt vare på min bedrift, vært raske og hjelpsomme, og utført sitt arbeide helt upåklagelig. Jeg er svært fornøyd med jobben de har gjort for min bedrift.

Foto av Caroline Frantzen

Arctic Lumi: Caroline Frantzen

Som gründer med nyoppstartet bedrift var det godt å kunne få all hjelp jeg trengte med nettside, visittkort og logo fra Digitalt Byrå. Jeg følte at bedriftens behov ble ivaretatt samtidig som jeg fikk komme med min visjon, noe som var viktig for meg. Slik fikk vi sammen jobbet fram et flott resultat som reflekterer det firmaet mitt driver meg og hvordan jeg ønsket at det skulle framstå.

Nettsiden de har levert oppleves profesjonell, med nydelig design, og den er svært brukervennlig. Lokal forankring er viktig for mitt selskap og det er en klar fordel å kunne stikke innom ved behov, og man blir alltid godt mottatt. Gode relasjoner i lokalmiljøet styrker kvaliteten på samarbeidet, og det er enkelt å anbefale Digitalt Byrå til andre. Vi samarbeidet veldig godt om både logo, visittkort og ikke minst nettside, og jeg er svært fornøyd med resultatet.

Da jeg trengte hjelp til å lage en profesjonell PowerPoint-presentasjon til bruk som rullende reklame på tv-skjerm på min gründerstand på Seafood Expo Global i Barcelona våren 2023, så stilte de raskt opp og lagde en meget pen presentasjon basert på nettsiden de hadde laget til meg.

Digitalt Byrå er dyktige på det de gjør, raske og løsningsorienterte, de er imøtekommende og hyggelige, og produktene de leverer er pålitelige og profesjonelt utformet.

Caroline Frantzen
Arctic Lumi
arcticlumi.no