901 55 156 Bli oppringt

Flinke partnere som Digitalt Byrå er godt å ha

Når vi i V-Hosting skulle velge leverandør av vår nye nettside var universell utforming, brukervennlig publiseringssystem, hastighet og sikkerhet viktige kriterier.

Foto av Per Brose og Stian Bråthen fra V-Hosting.

V-Hosting: Per Brose (Administrerende Direktør) og Stian Bråthen (Salgs- og Markedssjef).

I begynnelsen av desember skjønte vi at vi måtte gjøre noe med hjemmesiden i selskapet. Hjemmesiden vi hadde var ikke i henhold til universell utforming, gav brukerne lang lastetid, og var tungvint å operere.

V-Hosting har i lang tid vært leverandør til Digitalt Byrå, og startet samtaler med selskapet om vi kunne få se og teste hvordan deres løsning fungerte. Etter å ha testet Digitalt Byrå sitt publiseringssystem, ble vi enige om at denne platformen ville dekke vårt behov.

Universell utforming og brukervennlig publiseringsløsning

Sentrale kriterier ved valg av leverandør var at løsningen skulle være i henhold til universell utforming, ha enkelt admin-grensesnitt, ha mulighet for å integrere mot Google for å få ut statistikk, og være innenfor kostnadsrammen. Digitalt Byrå sin plattform leverer på alle punkter og fungerer svært bra.

Ved siden av å levere ett veldig bra produkt, er de ansatte i Digitalt Byrå svært kunnskapsrike når det kommer til digital utforming- og markedsføring. Vi i V-Hosting har virkelig fått nyte godt av deres kunnskap og gleder oss til å jobbe videre med Digitalt Byrå.

Les om V-Hosting på deres nettsider (åpnes i nytt vindu)