Digitalt Byrå - et helhetlig, digitalt kommunikasjonsbyrå

Våre kjerneområder:

Strategi, idé, grafisk design, webdesign, brukergrensesnitt, universell utforming av nettsider og portaler, utvikling av publiseringssystem / mobilPluss CMS samt systemutvikling og skreddersøm.


Vi er i dag fire partnere, som sammen med våre kunder utvikler og designer helhetlige digitale kommunikasjonsløsninger. Vi har gjennom 27 år opparbeidet oss en solid og tverrfaglig kompetanse innen kommunikasjonsfaget.

Med hovedfokus på digital kommunikasjon leverer vi det som skal til for at din bedrift skal bli synlig for dine kunder.

De siste 18 årene har vi utviklet vårt eget publiseringssystem mobilPluss CMS v3.0. Dette er et kostnadseffektivt, fleksibelt og brukervennlig publiseringssystem for innholdsproduksjon, publisering, distribusjon og responsmåling av informasjon. Publiseringssystemet er tilrettelagt for universell unforming av innhold presentert i et rammeverk som validerer iht. W3C-standarden og som tilfredsstiller alle 35 måkrav i DIFI`s regelverk om universell utforming.

Med solid og helhetlig kompetanse innen kommunikasjonsstrategi, digital kommunikasjon, idé, grafisk design, film og animasjon, webutvikling, webdesign, internett- og intranettløsninger, SEO samt content marketing, er vi godt kvalifisert til å løse enhver kommunikasjonsoppgave på en fremtidsrettet, profesjonell og kostnadseffektiv måte.

Vi vet hva som skal til!